foto

Ben Bledsoe

  • nar. 11.5.1982 (38 let)
    Snellville, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Self Promotion (TV film)
2014 Hostina
2013 Riddle
2012 No One Will Know
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2004 Motocross Kids

TV seriály

2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Na rozhlasových vlnách (S02E18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Univerzitní šampion (S03E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
2009 Glee (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Fresh Beat Band (TV seriál)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
2007 Dr. House (TV seriál)
Cvok (S03E23)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Nová chlapecká kapela (S12E14)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rise and Rise of Bitcoin, The
2003 The Disco Ball (koncert)

Host

TV pořady

2003 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky