Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Podle mě to nemá žádný hlubší význam, který jsem v Ano, Šéfe spatřoval. Možná je to taky dobou, kdy už dneska je námět stále stejný... jen zde efekt přestavění putyky je spíše senzace, než-li zlepšování lidí a učení sebezdokonalení. Na závěr ve mě zlepšená hospoda nevyvolává pocit toho, že se tam dopracovali, ale že je do toho natlačili a tomu prostě nelze za 24 hodin věřit. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfe! je sice o stupeň lepší, ale s tímhle nemám problém, vždyť je to přece téměř to samé, jen rychlejší a s vražedným tempem. Pohlreich to nejen táhne, ale navíc je prostě zas neskutečně dobrej. Líbí se mi to, rozhodně jde o zajímavý koncept, a jak je vidět, tak rozhodně není nemožný. Nehodlám tady řešit, jestli je to nahrané, nebo ne, každopádně zahrané je to dobře a Pohlreich si ty převleky prostě užívá, stejně jako zbytek pořadu. A já si to užívám s ním a těším se na další díly. Konečně další pořad, na který se dá dívat. 75% po prvním dílu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale tady u toho tak trochu skřípu zubama. A za uši mě taky tahají ty dotáčené komentáře. To, co mi vadí asi nejvíc, jsou ty jakože skryté kamery, ještě něž se tam objeví Zdeněk Pohlreich a zastaví provoz. Jak jako skryté, když tam natáčí provoz i v kuchyni, kdo by je tam pustil a proč? Tohle chce ještě nějaké vysvětlení. Na druhou stranu předloha Gordon je už sám o sobě dost vymleté téma, pokud zrovna netočí třeba o kokianu v jeho restauracích. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama