foto

Ronni Ancona

  • nar. 4.7.1968 (51 let)
    Troon, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Devil Went Down to Islington
2018 Surviving Christmas with the Relatives
2015 The Marriage of Reason & Squalor
2010 Huge
2007 Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
2006 Penelope
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 Gideon's Daughter (TV film)
Tristram Shandy
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
Calcium Kid
Stella Street
2001 Combat Sheep (TV film)
1999 Debt Collector, The
Waiting Time, The (TV film)

TV seriály

2018 Tourist Trap (TV seriál)
2016 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Doupě zhýralců (S03E08)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2011 Chlupatá rota (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Fit pro vraždu (S13E08)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Katie (S04E04)
Emily (S04E02)
2009 Hope Springs (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Katie and Emily (S03E09)
2007 Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 The Key (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
The Sketch Show (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
Pulp Video (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2011 QI Genesis (TV film)
2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)
2008 Comedy Classics (TV seriál)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 The Sketch Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
QI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace