foto

Michael Culkin

  • nar. 2.7.1954 (66 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Nest
2019 Dokonalá lež
2018 Holmes a Watson
Peterloo
2017 55 schodů
2015 Chicken
Mortdecai: Grandiózní případ
Mr. Holmes
2013 Justin: Jak se stát rytířem
2011 The Door
Železná lady
2010 Smrt v Šanghaji
The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 Boogie Woogie
Dorian Gray
Star Runners (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
Ostrov pokladů
Psanec
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Křižák v džínách
2005 Mrazivá tma
Paní Palfreyová
Show začíná
Smrt po internetu
2004 Božská Julie
D'Artagnanova dcera (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
2003 Napoleon
2002 Hodiny
Shackleton (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Velmi relativní známosti
1999 Ideální manžel
Plunkett & Macleane
1998 Nebezpečná krása
Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Fotograf mrtvých duší
Into the Blue (TV film)
Lolita
Pátý element
The Woodlanders
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
1994 Nehynoucí láska
1993 The Pros & Cons of Breathing
1992 Candyman

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
The Long Song (TV seriál)
Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola druhá (S01E02)
Koruna (TV seriál)
Matrimonium (S02E07)
Lisabon (S02E03)
Nedopatření (S02E01)
2016 Koruna (TV seriál)
Atentátníci (S01E09)
Vyšší moc (S01E04)
Windsor (S01E03)
další epizody (4)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
The Coroner (TV seriál)
Perfectly Formed (S02E02)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Otec Brown (TV seriál)
Doupě zhýralců (S03E08)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev bratrů (S02E02)
Krev na rukou (S02E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
Flaw (S08E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Viselec (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 1 (S03E01)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2002 The American Embassy (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Kříž krále Artuše (S03E17)
2001 In Deep (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
Our Mutual Friend (TV seriál)
Supply & Demand (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky