foto

Martin Angerbauer

  • nar. 1985
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ophelia
2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
El jugador de ajedrez
2016 Inferno
2009 Pokrevní přátelství
2007 Heile Welt

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
The Devil Inside (S02E02)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Mars (TV seriál)
X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
2015 12 opic (TV seriál)
Poslední království (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Mystery of Britannic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky