foto

Paul Ravel

  • nar. 2.6.1899
    New Mexico, USA
  • zem. 21.1.1982 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Wild in the Streets
1967 A Covenant with Death
1966 Madame X
Made in Paris
1965 Brainstorm
Cincinnati Kid
Do Not Disturb
That Funny Feeling
1964 Dead Ringer
Drahoušek
Robin a 7 maskovaných
1963 Island of Love
1962 Jumbo Billyho Rose
Kouzlo norkové kožešiny
Pánská jízda
1961 Křivák
Plná kapsa zázraků
1960 One Foot in Hell
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Career
It Started with a Kiss
The FBI Story
The Young Land
1958 Certain Smile, A
Dlouhé horké léto
Ovčák
1957 20 milionů mil od Země
Ten Thousand Bedrooms
Valerie
1956 The First Texan
1955 Artists and Models
Chyťte zloděje
The Prodigal
1954 Jesse James vs. the Daltons
1953 Mesa of Lost Women
Mexican Manhunt
So This Is Love
1952 Ocelová past
Světla ramp
1951 My Favorite Spy
1950 A Lady Without Passport
Nancy Goes to Rio
The Furies
1949 South of St. Louis
The Great Sinner
1947 Fiesta
Honeymoon
Moře trávy
Slepá ulička
1946 Noc v Casablance
Plainsman and the Lady
The Beast with Five Fingers
1945 San Antonio
West of the Pecos
1944 Hollywood Canteen
The Conspirators
1943 The Constant Nymph
The Leopard Man
1941 Shadow of the Thin Man
1940 The Man Who Talked Too Much
1939 V cirkuse

TV seriály

1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace