foto

William Mang

  • nar. 17.5.1954 (66 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
2009 Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
2001 Pianistka
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1993 Lok, Die
1992 Im Kreis der Iris (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1989 Frei zum Abschuß (TV film)
1984 Tatort - Heißer Schnee (TV film)
Ultimo guerriero, L'
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
1982 Nest unter den Trümmern der Jahre, Das (TV film)
1981 Tarabas (TV film)

TV seriály

2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Viktor Urbach (S05E08)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Hangover (S12E03)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Lena (E10)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Himmelsschreiber (S06E01)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
In Vino Veritas (S04E11)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý se vrací (S06E09)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Pomsta (S04E10)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Schade um Papa (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Waldhaus (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky