foto

Anna Shaffer

  • nar. 15.3.1992 (27 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anna Shaffer se narodila ve znamení býka. Absolvovala Highgate Wood School ve městě Haringey, stejně jako její bratr Joshua. Poté chodila na dívčí Camden School. Roku 2009 získala roli Romildy Vaneové – dívky, která se nebojí lásku získat pomocí očarovaného lektvaru ve filmu Harry Potter a Princ dvojí krve. Tuto roli si zopakovala roku 2011 v druhé části filmu Harry Potter a Relikvie smrti. Roku 2011 začala hrát v britském seriálu Hollyoaks coby Ruby Buttonová. Účinkovala v hudebním videoklipu YDEK od skupiny Warehouse Republic. Také se objevila v seriálech Glue (2014), Class (2016) a Fearless (2017).

ryccoly

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vengeance
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve

TV seriály

2019 The Witcher (TV seriál)
2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2016 Class (TV seriál)
The Coach with the Dragon Tattoo (S01E02)
For Tonight We Might Die (S01E01)
Kuků (TV seriál)
University Challenged (S03E05)
2014 Glue (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Dokumentární

2015 Finding Jesus: Faith. Fact. Forgery. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace