foto

Karol Csino

  • nar. 25.6.1976 (41 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, spevák a moderátor Karol Csino pochádza z umeleckej rodiny, keďže mama Gabriela bola herečka. Vyštudoval herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Po absolvovaní štúdia v roku 1998 už dlhé roky pôsobí v hereckej a speváckej branži ako slobodný umelec. Hral v množstve hier aj muzikálov na Slovensku i v zahraničí, najmä v Českej republike. Svoj obsiahly talent zúžitkoval v predstaveniach ako Dracula a Pomáda. Pôsobil 6 rokov vo viedenskom divadle Exil.

Spolupracoval s významnými českými režisérmi, napríklad s Jurajom Herzom či Antonínom Moskalykom. Účinkoval vo viacerých televíznych seriáloch a filmoch, napríklad v komédiách Černí baróni, Četnické humoresky alebo v seriáli Nemocnica na okraji mesta po 20 rokoch. Hral v epizódnych úlohách vo filmoch americkej produkcie. Jednu z hlavných úloh stvárnil v nemecko – slovenskom filme Návrat Bocianov.

V roku 2002 v diváckej ankete Slávik získal ocenenie skokan roka. Jeho posledný hudobný album, ktorý vydal má názov Nezvestný. Diváci ho mohli vidieť taktiež v reality show Celebrity Camp, kde spolu s ostatnými slovenskými osobnosťami súťažil o mastnú sumu peňazí. Účinkoval tiež ako hosť v niekoľkých reláciách. Karol Csino aktuálne žije striedavo v Prahe a v Bratislave. Má sestru, herečku Gabrielu.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2012 Immortalitas
2007 Návrat čápů
2004 Modrý kámen (TV film)
2000 Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1995 Iba taká hra (TV film)
1989 Rabaka

TV seriály

2014 První republika (TV seriál)
Eskamotér (S01E20)
Svědci z onoho světa (S01E19)
2011 Druhý život (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2005 Eden (TV seriál)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské kino (TV seriál)

TV pořady

2009 Bez servítky (TV pořad)
2007 Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove (TV pořad)
Zmenáreň (TV pořad)
1999 Kaviareň Slávia (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Desmod: Nesmrtelní (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace