foto

Jack Taylor

  • nar. 21.10.1936 (82 let)
    Oregon City, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Wax
2013 Fill de Caín
Presentimientos
2011 Uršulino vítězství
2010 Agnosia
2008 Óscar. Una pasión surrealista
2007 A2Z
2004 Cries in the Night
2002 Refugio del mal, El
2001 Loin
1999 Cosas que olvidé recordar
Devátá brána
Presence of Mind
1995 Nové ruce ďábla
1992 1492: Dobytí ráje
Nahá spojka
Sevilla Connection
Vida láctea, La
1989 Al Andalus
Lluvia de otoño
Mejor de los tiempos, El
Návrat tří mušketýrů
1988 Al filo del hacha
Iguana
Jarrapellejos
Tú y yo
1987 Casanova (TV film)
Commando Mengele
Descanse en piezas
1986 Corazón de cristal
El vivo retrato
1985 La hoz y el Martínez
Za svitu měsíce
1984 Nájemné ženy
Serpiente de mar
Un été d'enfer
1982 Asesinato en el Comité Central
Barbar Conan
Cepo, El
Pieces
1980 Viciosas al desnudo
1978 Enigma rosso
L'osceno desiderio
Nathalie dans l'enfer nazi
1977 Der Ruf der blonden Göttin
Viaje al centro de la Tierra
1976 Asesino está entre los trece, El
Desarraigadas, Las
Teuflischen Schwestern, Die
1975 Adolescentes, Las
Exorcismo
Juego del diablo, El
1974 El buque maldito
Noche de los brujos, La
1973 Autopsia
Comtesse noire, La
Don Yllán, el mágico de Toledo
La llamaban La Madrina
La orgía nocturna de los vampiros
Maison des filles perdues, La
Tendre et perverse Emanuelle
Venganza de la momia, La
1972 Dr. M schlägt zu
Noc krvavých vlků
1970 Eugenie
Hrabě Dracula
Les cauchemars naissent la nuit
1969 S.O.S. invasión
Sex Charade
1968 Due occhi per uccidere
Necronomicon - Geträumte Sünden
1967 Agente Sigma 3 - Missione Goldwather
Generál Custer
Joe Navidad
1965 Poslední mohykán
Ultimo dei Mohicani, L'
1964 Fuera de la ley
Tumba del pistolero, La
1963 Kleopatra
1962 Neutrón contra el Dr. Caronte
Nostradamus y el destructor de monstruos
Nostradamus, el genio de las tinieblas
1961 Neutrón el enmascarado negro
1960 Los autómatas de la muerte
Maldición de Nostradamus, La
1958 Torre de marfil, La
Último rebelde, El
1956 Pasaporte al infierno
1952 Příběh Robina Hooda a jeho družiny

TV seriály

2012 Fuga, La (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1983 Labrazský příběh (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jack Taylor, testigo del fantástico
2017 Drácula Barcelona
2014 Queridos monstruos
2013 Le dernier film de Jess Franco
2001 Amando de Ossorio: el último templario
Once Upon a Time in Europe (TV seriál)
2000 Llámale Jess - a.z.
1971 Cuadecuc, vampir

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Legacy (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace