foto

Chase Ryan Jeffery

  • nar. 1983
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Perfect Host: A Southern Gothic Tale
2016 Uploaded
2013 Phobia
2010 A Mind of Its Own
Spilt Milk
2009 Americká panna
2006 Tenkrát a dnes (TV film)
2005 Believers Among Us
Pán Domu

TV seriály

2014 Morganville: The Series (TV seriál)
2010 Exposed (TV seriál)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S06E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Stacked (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drobečky (S06E05)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Trudy Nye (S02E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace