foto

David Wise

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)

TV seriály

1996 Mighty Ducks (TV seriál)
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál)
Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1993 Cadillacs and Dinosaurs (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
If You're So Smart, Why Aren't You Rich? (S01E41)
The Clock King (S01E14)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
1990 Rychlá rota (TV seriál)
Chip a Dale ve při (S02E37)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
Poslední Luchrupán (S02E26)
Robokocour (S02E17)
Superpes Blesk (S01E04)
1988 C.O.P.S. (TV seriál)
1987 Dinosaucers (TV seriál)
Starcom (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
Smrtelné nebezpečí (S01E05)
Mládež z Dimenze X (S01E04)
Causa myšáci (S01E03)
další epizody (5)
1986 Defenders of the Earth (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
1985 Kissyfur (TV seriál)
1984 Mighty Orbots (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
1978 Wonder Woman (TV seriál)
Time Bomb (S03E07)
1977 New Archie/Sabrina Hour, The (TV seriál)
Space Sentinels, The (TV seriál)
1976 Tarzan: Král džungle (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 Star Trek (TV seriál)
Zhoubnější než hadí jed (S02E05)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1987 Želvy Ninja (TV seriál)
Smrtelné nebezpečí (S01E05)
Mládež z Dimenze X (S01E04)
Causa myšáci (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky