foto

Lesley-Ann Brandt

  • nar. 2.12.1981 (38 let)
    Kapské Město, Jihoafrická republika

Biografie

Stosedmdesáticentimetrová hnědovláska s hnědýma očima Lesley-Ann Brandt se narodila v Jihoafrické Republice v Kapském městě, aby se pak v roce 1999 přestěhovala se svými rodiči i mladším bratrem do Aucklandu na Nový Zéland, kde začala svou kariéru. Zprvu jako model v prestižních národních a mezinárodních kampaních a reklamách. Záhy ji mnoho ředitelů castingu doporučovalo, aby se věnovala filmu a patřičně ji povzbuzovali.

V poslední době se Lesley objevila v hostující roli novozélandského seriálu SHORTLAND STREET, THIS IS NOT MY LIFE a DIPLOMATIC IMMUNITY, na svědomí už má i svůj první celovečerní film režiséra Brendna Donovena HOPES AND DREAMS kde si zahrála Sharon. Nejvíc do povědomí se ale dostala zřejmě díky seriálu SPARTAKUS: BLOOD AND SAND kde hraje otrokyni Naeviu.

V současné době žije v Los Angeles, mluví anglicky, afrikánsky a holandsky. Mezi její oblíbené sporty patří basketbal, tenis a hokej, který hrála jak na amatérské tak i na profesionální úrovni.

Jan "Dasaio" Chroboczek

Herecká filmografie

Filmy

2020 Killing Winston Jones
2019 Heartlock
2018 Duke
2015 Painkillers
2013 Ve vlnách
2012 A Beautiful Soul
2011 InSight
Zombie Apocalypse
2010 Hopes & Dreams of Gazza Snell, The

TV seriály

2020 Lucifer (TV seriál)
Epizoda 16 (S05E16)
Epizoda 15 (S05E15)
Epizoda 14 (S05E14)
další epizody (16)
2019 Lucifer (TV seriál)
Kdo je ten nový král pekla? (S04E10)
Zachraňte Lucifera (S04E09)
Hodně špatný boyfriend (S04E08)
další epizody (10)
2018 Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Boo Normal (S03E25)
A Devil of My World (S03E24)
další epizody (16)
2017 Lucifer (TV seriál)
The Sin Bin (S03E10)
The Sinnerman (S03E09)
Off the Record (S03E07)
další epizody (12)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Kazisvět (S02E09)
Výlet do města nožů (S02E08)
další epizody (23)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A Vlákna osudu (S01E10)
2014 Gotham (TV seriál)
Dílo lásky (S01E10)
Killer Women (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A jablko sváru (S01E05)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
A meč v kameni (S01E02)
další epizody (4)
The Lottery (TV seriál)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svůdník (S04E14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Food for Thought (S07E19)
Smooth Criminal (S07E14)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
Obřad dospělosti (S01E10)
další epizody (11)
This Is Not My Life (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Tears (S02E22)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
Hurricane Fran (S04E11)
1992 Shortland Street (TV seriál)