foto

Ladislav Mareček

  • nar. 6.6.1940 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Černá Fortuna (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
1989 Sestra Amáta (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
1983 Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1980 Trnové pole
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1972 Tím hůř, když padnou (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Nadílka (S01E03)
Polénko (S01E02)
Parohy (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace