foto

Carsten Voigt

  • nar. 1962
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wilsberg - Halbstark (TV film)
2008 Valkýra
2004 Vetřelec vs. Predátor
2000 Ponorka U-571
1999 Typisch Ed! (TV film)
Válečníci (TV film)
1993 Císařovy nové šaty
1989 Unbedingt ein Neger

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Böse Überraschungen (S09E21)
2003 P.O.W. (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verwirrung der Gefühle (S04E27)
2000 Burnside (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2003 Zabít Hitlera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky