foto

Helena Friedrichová

  • nar. 19.6.1955
    Praha, Československo
  • zem. 4.2.2002 (46 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Smůla (TV film)
1991 Smutek sluší Elektře (divadelní záznam)
1990 Silnější než já
1988 Motanice (TV film)
1987 Arabesky (TV film)
Krvavá svatba (divadelní záznam)
Třináctý předseda (TV film)
1986 Záhada zamčeného pokoje (TV film)
1984 Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
1983 Bráška (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Rozčarovaní (TV film)
1981 Proč se vraždí starší dámy (TV film)
1980 Dioptrie (TV film)
1979 Lišaj smrtihlav (TV film)
1978 Velikonoce Kamila Morávka (studentský film)
Září 38 (studentský film)
1977 Mamzelle Nitouche (TV film)
Vykřičník za Kateřinu (TV film)
1975 Čtyři zlaté prýmky (TV film)
1974 Rinaldino (TV film)

TV seriály

1993 Pomalé šípy (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

TV pořady

1993 Činčin (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace