Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po přestěhování do nového domu začne mladá dívka projevovat podivné a rušivé chování, dokud jednoho dne nezmizí za skříní. Zatímco zdevastovaný otec nemá ponětí o zmizení své dcery, objeví se exorcista, který mu pomůže. (Flekoun58)

Recenze (38)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další "dětský" horror, tentokrát z Koreje. To sice znamená, že atmosféra je o něco temnější než obvykle, že dětští bubáci jsou víc strašidelní, že hlavní holčička s dospělým obličejem je málo roztomilá a o to víc přesvědčivá (skvělý výkon), ale pořád je to jen dětský horror, nic víc. Ponurou atmosféru nejdřív zařízne příchod žoviálního užvaněného "exorcisty", aby její zbytek dovymrvil sluníčkový happyend, ve kterém se z velitelky vražedných dětských démonů opět stane politováníhodná uplakaná dívenka stýskající si po mamince, tedy happyend jdoucí přímo střemhlav proti korejské tradici krvavých a neradostných filmových konců. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě chci všem vysvětlit, že jde o Closet (šatnu) a ne klozet (hajzl) a to z důvodu, aby nedošlo k fekálnímu omylu odkud tady straší. Bubák v tomto filmu nečeká až mu naserete na hlavu, ale sídlí v šatně, kam chodil rád bubákovat třeba i Míša Majersů. Zcela upřímně se vám všem svěřím, že při jedné z prvních bubu scén sem se z úleku málem zesrala, rozlila si pití, vysypala brambůrky a k smrti vyděsila psa. Přítel už je zvyklej, takže ten jen dal pauzu a počkal až mi tep klesne pod 180, načež film opět pustil. Já se mezitím obrnila a zbytek filmu sem přežila relativně ve zdraví jen s jedním infarktem. Korejci bubákujou docela na pána, každopádně s příchodem "exorcisty" dostaneme místama i odlehčený části filmu páč ten týpek to měl tak nádherně u prdele, že sem si chvíli trapně myslela, že vymítání je vlastně brnkačka, co bych zvládla i já, než sem se zas lekla a došlo mi, že zbabělá sračka mého kalibru může vymítat maximálně pod vlivem opiátů své vlastní halucinace. Co mě hodně překvapilo byl hepyjend (teda happy to bylo jak pro koho) každopádně u korejců sem zvyklá že se to zesere úplně všem a tady se to zesralo jen 3/4 zúčastněných. Není to horor roku, ale za kuknutí určitě stojí tak přestaňte číst tenhle zvratek , slyšící na "jméno" komentář, sedněte si na prdel a pusťte si The Closet. Pokud máte naproti sobě šatnu, dáte k hovnocení možná o hvězdu víc jako já. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Ta jedna posraná lekačka, co tam byla mi málem zastavila srdce. Amerika by se mohla učit, leč jejich hororů jsem se ani jednou nelekl. Celkově příjemně natočená oddechovka s parádním vizuálem a kamerou. Takhle znetvořené děti jsem snad v žádném snímku neviděl a na někoho to může působit až moc odporně. Nechybí ani emocionální téma, které celkem funguje, ale celej scénář se mohl přece jenom rozvíjet lépe. Pomalejší tempo mi ani nevadilo, protože budovalo temně hnusnou atmosféru, která je tam cítit víc než je zdrávo. Silnější tři hvězdy si zaslouží. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Maminka, tatínek a dceruška jedou v autě. Tatínek nekouká na cestu, a tak se vymlátí. Tatínek zůstává s dceruškou sám. Dceruška je ošklivá jako opice a také tak vřeští. Dcerušku sežere skříň. Skříně žerou neposlušné děti. Zpět. Žerou trpící děti. Tatínek chce dceru zpátky. Je však nutné vyrvat ji ze spárů skříňového démona. Klasická laciná bubákovina z Asie, co ani nejde tamější cestou, ale hledá inspiraci v lepších kouscích z Ameriky. Strašidelné to není, hraje se na trapné lekačky. A aby divák věděl, kdy se má leknout, tak se do něčeho pořádně třískne. Ano, duchařské horory už několik let zmírají na úbytě a tenhle to jen potvrzuje. Ani se nedivím, že exorcista během čekání na duchy usnul, jelikož já měl co dělat, abych ho nenásledoval. Korunu všemu nasadila téměř závěrečná scéna, kde by jeden z kapesníku vymačkal celý džber. Korejci by se měli držet zombíků, anžto bubáci jim nejdou... ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to tvářilo jako fajn horor. Několikrát jsem se i lekla. Jenže pak to začalo být jakýsi ufňukaný a dojemný, jako by měl člověk plakat nad chuděrou malou, kterou má její tatík na háku aby se v něm vzápětí hnulo svědomí a běžel zachránit svou malou holčičku na umrlčí prolizky. Trapný. Mrtvý děcka sice nevypadali úplně blbě, ale jako horor mi to nepřijde. Myslím, že to korejci umí líp než toto. Tady se evidentně někdo nesnažil. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama