foto

Blake Foster

  • nar. 29.5.1989 (30 let)
    Northridge, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Drifter TKD
Thunderkick
2002 The Brady Bunch in the White House (TV film)
2001 Kids World
1998 Casper a Wendy (TV film)
Rusty
1997 Strážci vesmíru
1995 Mimo podezření
1994 Rodinné album (TV film)
1993 Rána bez milosti

TV seriály

2005 Skater Boys (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál) - a.z.
1998 Power Rangers In Space (TV seriál) - herec, a.z.
Two of a Kind (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Children of Halloween (S07E06)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Střední věk, co dál (S03E18)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky