foto

Shawn Carter Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Reminiscence
2019 Please Come With Me
2016 Stevie D
2015 Ladíme 2
2013 Hostitel
The Starving Games
2012 Grázlové z vidlákova
2009 Hannah Montana
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2007 Stolen Moments of September, The
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
2004 Straight Eye: The Movie
The Seat Filler

TV seriály

2016 Teachers (TV seriál)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Nouzové přistání (TV seriál)
Brokeback Elka (S05E08)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Valley Peaks (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Fyzika věda je (S04E18)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Kávovar (S01E19)
2006 The Singles Table (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Valentino (E07)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 The Andy Dick Show (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky