Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to celkovo pôsobí ako typická vzťahová komédia, ktorá vyvrcholí na nečakanom stretnutí na svadbe, tak to reálne bolo celkom vydarené. Na svedomí to má hlavne sympatická ústredná dvojica Bea & Ben. Ich ironické rozhovory plné sarkazmu a podpichovania boli výborné, už dlho ma tak nepobavila žiadna romantická komédia. Zápletka bola síce očakávaná a záver jasný, ale bola tu kopa vtipných momentov a scénok, ktoré to celé spestrili. Škoda, že tu bolo zopár trápnych hlúpostí, ktoré to trochu ťahali dole, ale ako celok to bol v danom žánri jasný nadpriemer. A mimochodom, Unwritten od Natashi Bedingfield mám aj ja celkom rád, takže ma potešilo zaradenie tohto skvelého songu do celého filmu. 4* ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn romantická komedie. Místy lehce trapná - např. scénka kdesi na výletě na skále, ale jinak to bylo milé. Na oba hlavní představitele se dívalo hezky a chemie mezi nimi fungovala. Samozřejmě, že film nepřinesl nic nového, je to po stopadasáté to samé, ale nenudila jsem se. Za mě lepší tři. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděná romance jednoho nenávidícího se páru, ale na hlavní dvojici se celkem příjemně koukalo (chtěl jsem něco jednoduchého). Co mi nesedlo, byly vedlejší charaktery - vlastně žádný se mi nelíbil a byly spíš otravné (s výjimkou australského vikinga, který byl zábavný). Austrálie byla atraktivní, ale mohli ji využít mnohem lépe. Na druhou stranu se mi líbilo, když je tahají na laně do helikoptéry, on se bojí a ona mu zpívá. Parkrát jsem se zasmál. Když se to všechno posčítá, slabší 3 hvězdy jsou tak akorát. ■ P.S. Až s odstupem jsem zjistil, že Sydney Sweeney je ta holka z Angry od Rolling Stones - byla k nepoznání! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to mnohem více do chvíle, kdy spolu protagonisté nevycházeli. City v tomto filmu nebyly příliš uvěřitelné a nebo spíš byly neuvěřitelně umělé. Další příšernou věcí byli vedlejší postavy. Nejlépe tak dílo hodnotím z hlediska komedie, což bylo s několika úsměvnými momenty vlastně celkem příjemné. Zbytek ale za moc nestál. Závěr mne nechal naprosto chladným, což je ještě horší než kdybych byl naštvaný. 44% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

R.I.P. romantické komédie!!! Trailer nalákal scénkou z Titaniku a krásnym prostredím Sydney, no v skutočnosti Anyone But You neponuká nič, čo by stálo za to. Pre mňa sklamanie!!! Sydney Sweeney je talentovaná herečka, zvyšok castingu bieda. Austrália je môj celoživotný sen, film sa odohráva v krásnom prostredí, ale to nestačí. Hlavná dvojica sama o sebe by aj dokázala baviť, svedčí o tom absolútne perfektná scénka v kaviarni v úvode filmu, ale film zničili maximálne otravné vedľajšie postavy a tým myslím rodičov, súrodencov, priateľov hlavnej dvojky a hlavne trápny scenár, dialógy, všetko. A už ma fakt nebaví, že keď je hlavná dvojica hetero biela rasa, musia to vyvážiť, tak to bije do očí, až je to trápne!!! Trápny film, od ktorého som čakala aspoň priemernú zábavu na úrovni oddychovky. Dávam 1* za Sydney (mesto), za Sydney (herečku), za prvých niekoľko minút filmu a za koalu a áno aj za Titanic. 35%. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Film je částečně inspirovaný Shakespearovou hrou „Mnoho povyku pro nic“. Některé citáty z této hry jsou začleněny do dialogů. (mikki089)
  • Propagaci filmu napomohl bulvár, který rozvířil spekulace, že mezi Sydney Sweeney (Bea) a Glenem Powellem (Ben) proběhl na place skutečný románek. Powell se během natáčení rozešel s dlouholetou partnerkou, modelkou Gigi Paris, která následně přestala Sweeney sledovat na Instagramu. Sweeney byla v době natáčení zasnoubená s producentem Jonathanem Davinem – její postava ve filmu byla také zasnoubená za muže jménem Jonathan, ale než došlo na svatbu, rozešli se. „Je to romantická komedie, asi to tak lidi chtějí. Glenovi a mně je to docela jedno. Bavíme se spolu a máme k sobě vzájemnou úctu,“ řekla Sweeney pro Variety. Powell v rozhovoru pro Men's Health dodal: „Když začaly všechny tyhle spekulace, přišlo mi to dost nefér. Ale uvědomil jsem si, že je to asi součást téhle práce.“ (DavePave)
  • Halle (Hadley Robinson) po příletu do Sydney říká své sestře (Sydney Sweeney), že od chvíle, co přiletěli, se jejich matka chová jako by sama byla Australanka. Jde o odkaz na to, že herečka Rachel Griffiths, která jejich matku hraje, je skutečně původem z Austrálie. (DavePave)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama