foto

Toni Snetberger

  • nar. 18.8.1983 (36 let)
    Annaberg-Buchholz, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Esperanza
2005 Die Diebin und der General (TV film)
2004 Gram
Kleinruppin Forever
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Auf Angriff
Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2001 Mein Vater und andere Betrüger (TV film)
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
2000 Der Letzte Sommer (TV film)

TV seriály

2008 Volles Haus (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Polizistin (S05E07)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky