foto

Walter Sparrow

  • nar. 22.1.1927
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.5.2000 (73 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Šimon Mág
1998 Věčný příběh
1997 The Woodlanders
1996 Jana Eyrová
1995 Navždy spolu
1993 Dirtysomething (TV film)
Krajina stínů
Magician, The (TV film)
Tajemná zahrada
U.F.O.
1992 Memento Mori (TV film)
1991 Robin Hood: Král zbojníků
Rozsudek smrti
Smack and Thistle (TV film)
1990 Najal jsem si vraha
1989 Somewhere to Run (TV film)
1988 Náhodný turista
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Pyramida hrůzy
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1970 Cool It Carol!
1969 Zeta One
1965 Dr. Terror's House of Horrors

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Bezprostřední dokument (S02E03)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Majáles (S01E04)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
Love On a Branch Line (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Sweet Sixteen (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace