foto

Hartmut Krug

Biografie

Tento začínající herec pocházející z Lipska se poprvé před kamerou objevil v roli Hanse v seriálu České televize Hraběnky v režii Jaroslava Brabce. Režisér vysoko oceňovaných snímků jako Krvavý román nebo Kuře melancholik se na adresu Hartmuta vyjádřil slovy: „Je to moc příjemnej a obětavej kluk“. Hartmut stojí na prahu své herecké kariéry.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jan Hus (TV film)
2014 Poslední cyklista (TV film)
2009 Post Bellum (TV film)
Smyčka (TV film)
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
2005 Jasnovidec (TV film)

TV seriály

2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
Přešlapy (TV seriál)
Loučení (S02E11)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
Vyrovnané účty (E16)
Návštěva (E15)
další epizody (14)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky