foto

Ekkehardt Belle

  • nar. 18.5.1954 (65 let)
    Glehn, Grevenbroich, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Die Tigerentenbande - Der Film
2003 Underworld
2001 Vortex
1985 Macho Man
1983 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1982 Ehe oder Liebe (TV film)
Salut, j'arrive
1980 Liebe bleibt nicht ohne Schmerzen (TV film)
Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Graf Dracula in Oberbayern
Sunnyboy und Sugarbaby
Wald, Der (TV film)
1978 Heinrich Heine (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1976 Vítězný pochod
1975 Die Halde (TV film)
1974 Julie
1973 Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
Matratzen-Tango
Schulmädchen-Report 5: Was Eltern wirklich wissen sollten
Verurteilt (TV film)
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Hauptsache Ferien
Jatka č. 5

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2011 Malý rytíř Trenk (TV seriál)
1995 Mecki und seine Freunde (TV seriál)
1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
Nesthäkchen (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1980 Dobytí nebe (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Doktor Puclík (TV seriál)
1978 Kidnapped (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Frau bleibt eine Frau, Eine (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2013 Krásy Středozemního moře (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace