foto

Gérald Laroche

  • nar. 1964
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Meurtres à Brides-les-Bains (TV film)
2012 Paříž jedné noci
2011 Červená zima (TV film)
2010 Vidocq (TV film)
Víra, podvod a minimální mzda
Zločin z lásky
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
Demain dès l'aube
Just a Pitch
Une affaire d'Etat
2008 Dante 01
Křížová palba
MR 73
Voyage de la veuve, Le (TV film)
2007 Angie
Blonďáček
Dernier voyage, Le
Druhý dech
Mort vivant
Naše shledání
Vždycky jsem chtěl být gangster
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Džungle
Zmije
2005 Close-Up
Kam zmizel můj syn? (TV film)
Černá skříňka
2004 93, rue Lauriston (TV film)
Capone (TV film)
Na hraně (TV film)
Société, La (TV film)
À ce soir
2003 Fanfán Tulipán
Qui perd gagne!
2002 Gangsteři
Oreilles sur le dos, Les (TV film)
Znamení ve zdi
2001 J'ai tué Clémence Acéra
Trois huit
1999 Vilains, Les (TV film)
1997 J'irai au paradis car l'enfer est ici
Romaine
1995 Ada sait pas dire non
Au petit Marguery
1993 Mireille et Barnabé aimeraient bien en avoir un ...
Nage indienne, La
1990 Faux et usage de faux
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Section zéro (TV seriál)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Scalp (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
Sable noir (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace