foto

Ivo Theimer

  • nar. 1.5.1975 (43 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dědeček automobil
2009 Miláček (divadelní záznam)
2001 Z pekla štěstí 2
1999 Z pekla štěstí

TV seriály

2017 Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Je česká liga cinklá? (E09)
Proč mají Němci vyšší platy? (E08)
2007 Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1999 Z pekla štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace