Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér Zdeněk Troška využil obou svých pohádek na pokračování - Princezny ze mlejna i Zpekla štěstí a zpracoval je také do seriálů. Princeznu ze mlejna jako šestidílný a Z pekla štěstí jako desetídílný. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Znovu jen zopakuji, že divení se nad tvorbou seriálu z filmu, je skutečně zbytečné. Dělalo se to i v minulosti - viz Chobotničky, Kačenka apod. Nicméně tady, na rozdíl od Princezna ze mlejna, si dali tvůrci alespoň tu práci s vytvoření komentáře předchozího dílu. Ovšem jak špatné je Z pekla štěstí, tak špatný musí být i seriál. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi jak tvůrci rozčtvrtí celkem sympatickou pohádku na kusy! Nelíbilo se mi to ani u Princezny ze mlejna! S bídou dávám jednu hvězdičku a vlastně ani nevím za co ... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

už tak bídná pohádka ztratila zbytky svého lesku naprosto nelogickým a zbytečným rozsekáním z komerčních (či jiných mně neznámých) důvodů... 20% ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

To může napadnout snad jen Trošku, z průměrné pohádky těžit formou seriálu na 5x55 minut. Donebevolající drzost bych snad překousnul nějakým normálním hereckým obsazením, ale co se tady ukazuje před kamerou, na to mi dochází slova. Teď přemýšlím, jestli má smysl psát dál, jelikož je tu 10 komentářů, každý o délce stěží jednoho řádku a 1x2* 4x1* a 5xodpad. Obrázek si myslím zvládnete udělat sami. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama