foto

Susan Isaacs

  • nar. 16.3.1962 (57 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Smutný jako jazz
2011 Rideshare
2009 Change Your Life!
2002 Duševní slepota (TV film)
1999 Mrtvý muž
1997 Kozy, kozy, kozičky
1991 Šílený
1989 From Hollywood to Deadwood
Ruce pryč od mé dcery
Válka Roseových
1988 Strašidelné Vánoce
Wrong Guys, The
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Princ z Bel Air (TV film)

TV seriály

2017 Black-ish (TV seriál)
Liberal Arts (S03E23)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Chicklet (S06E05)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Save JJ's (S07E06)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Halloween Surprise (S05E05)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Woman of the Year (S02E17)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl slaví narozeniny (S02E17)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
As If by Fate (S02E05)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jeffersonovy 40. narozeniny (S11E19)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Hot Tub (S07E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Rideshare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky