foto

James Strong

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kingmakers (TV film)
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2012 Best Possible Taste, The (TV film)
2011 United (TV film)
2009 Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
A Quarrel about an Heiress (E03)
Miss Sharp Begins To Make Friends (E02)
Miss Sharp In The Presence Of The Enemy (E01)
2017 Doubt (TV seriál)
Then and Now (E02)
Prolhaní (TV seriál)
White Rabbit (S01E03)
I Know You're Lying (S01E02)
The Date (S01E01)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Day in Question (E08)
Other Voices, Other Rooms (E03)
2015 Code of a Killer (TV seriál)
Broadchurch (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 From There to Here (TV seriál)
Gracepoint (TV seriál)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Help (S04E05)
Confession (S03E04)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Komplicové (S04E01)
2007 Pán času (TV seriál)
Evoluce Daleků (S03E05)
Dalekové na Manhattanu (S03E04)
2006 Torchwood (TV seriál)
They Keep Killing Suzie (S01E08)
Cyberwoman (S01E04)
Pán času (TV seriál)
Satanova past (S02E09)
Nemožná planeta (S02E08)
2005 Rocket Man (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Great Train Robbery (TV film)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace