Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirstenino vyšetrovanie ju zavedie do srdca škótskej politiky a ako sa ukáže, námorníctvo má tendenciu zatajovať dôležité skutočnosti. To vedie Amy k pochybnostiam, komu môže na ponorke vlastne dôverovať. (Arsenal83)

Recenze (4)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krapet uvolnění v napětí, ale na zajímavosti to neubírá. Naopak. Nové zjištění, nové skutky, nové odhalení. Obě dějové linky se nejen vzájemně doplňují, ale vytváří až dojem, jakoby mezi sebou soutěžili, kdo toho odhalí víc. Po divácké stránce tak toho víme víc, než hlavní postavy obou linek. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nemám žadných námitek, už dlouho jsem nekoukal na seriál, ktery by byl tak tísnivě znepokojivý a napínavý. Divák se cítí skoro stejně stísněně jak ti kucí v ponorce. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šaráda pokračuje. Civilní policie (Jezdí v Británii po léta vysmívaných škodovkách!) se více a více montuje do vojenských záležitostí. Nejsem znalý vyspělých právních systémů v ostrovní říši, ale jak může fungovat efektivně armáda, navíc v prostředí maximálního utajení jaderné ponorky, do které se v podstatě proti vůli velení vetře psychicky nestabilní policistka, která užívá antipsychotika, chlastá na ně kořalu a všem tam začne velet, ba přímo je rovnou na palubě (pod hladinou) zatýká? Sranda. Úplně vidím Sergeje Kužugetoviče, jak se mu někde u obrazovky trhá bránice. Chápu, že lid prostý miluje pohádky, ale tvůrci by neměli z diváků dělat blbce, pokud nebude zřejmé, že se jedná o pohádkový příběh. Aha. Ono se vlastně jedná. Faktem ale je, že až na tyhle "detaily" je to zinscenované, natočené, zrežírované a zahrané hodně dobře. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsia vyborna epizoda. A to sa dari jednak v "ponorkovej" i tej "suchozemskej linii. Obe su rozohrane pomerne zosiroka a v oboch to aj logicky slape bez viditelnych preslapov. Parada. 80% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama