foto

Miloš Čermák

  • nar. 1.8.1968 (50 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bubliny nelžou

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Zavináč (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Bubliny nelžou - povídka

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Comeback (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S01E04)

Dokumentární

2004 Letem světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace