Reklama

Reklama

Živě na jedničce

(pořad)
Rodinný / Publicistický
Česko, 2012, 150 min

Účinkují:

Petr Hradil, Jan Musil, Eva Brettschneiderová-Machourková, Aleš Zbořil, Roman Skamene, Ondřej Kepka, Filip Laureys, Václav Neckář, Igor Timko, Dušan Timko, Ivan Timko, Roman Timko, Zoltán Sallai (více)

Obsahy(1)

Prožijte siestu aktivně! Nový odpolední proud České televize. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč každý hned odsuzuje pořad takovéhoto typu. Přece jenom ANO, je to sice do očí bijící kýč, ale na druhou stranu s docela slušnými moderátory. A ještě ke všemu živě. Postavil bych před kameru všechny, co tady jen tak blbě žvaní a myslí si jak jsou objektivní. ;) Takže 5 hvězd už kvůli těmhle blbům. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Dnes odpoledne jsem se od Musila dozvěděl, že "růžové víno je teď trendy". Díky, vřelé díky, nechápu jak jsem bez podobných informací mohl dosud žít! Má-li tento pořad reprezentovat ony převratné změny na ČT, halasně vyhlašované jejím novým šéfem, potěš nás Bůh. Mám dojem, že s tímhle "odpoledním proudem" spíš odpluje významný segment divácké obce do vod, které jsou sice stejně komerční, ale alespoň si na nic nehrají a hlavně: jsou komerční za své vlastní peníze. Co je platna všechna snaha moderátorských dvojic - jejich osobnosti jsou pro běžného diváka neúnosně charismatické a intelekt až příliš pronikavý... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Moc krásný a poučný pořad. A pozor - je moderovaný. Dozvím se věci, které jdou jedním uchem tam a druhým zase ven. Musil je mně navíc mírně protivný svým vlezle úlisným a cukrkandlovým projevem. To se nedá vydržet. Přiznávám však, že Musil je mnohem lepší moderátor než Rajchert, se kterým se po týdnu střídá. Na ženské moderátorské posty by to asi chtělo mladší průvodkyně pořadem. Záleží také na hostech, které si pořad zve do studia. 40% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama