foto

Delphine Chanéac

  • nar. 14.11.1978 (40 let)
    Valence, Rhône-Alpes, Francie

Biografie

Delphine Chanéac (narozená 14. listopadu 1978) je modelka, herečka a DJka. Narodila se v Rueil-Malmaison, což je město v západní části metropolitní oblasti Paříže ve Francii.

Chanéac se objevovala zejména na francouzské obrazovce v několika evropských filmech a televizních seriálech ke konci 90. letech 2O. století a počátkem 21. století.

Nejvíce ji prozatím proslavila role mutantky Dren ve sci-fi hororu SPLICE (2009) a v krimi thrilleru VERSO (2009) jako Anja Lagrange. Na svou roli Dren ve SPLICE se Delphine připravovala mimo jiné poslechem The Cure a klasické hudby a musela si oholit hlavu.

Jiří "Beastmaster4" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stranger in the Dunes
Uchronia
2015 Kickback
Temps mort
2014 Tu es si jolie ce soir
2012 For the Love of Money
2011 L'amour encore plus vache (TV film)
The Big Black
2010 Přirozená láska (TV film)
Zítra se vdávám (TV film)
2009 Splice
Verso
2008 Kmotra (TV film)
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Neřízená střela
Růžový panter
2005 Brice de Nice
2003 Retour aux sources (TV film)
2001 Pas vu, pas pris (TV film)
2000 In extremis

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 75 (S01E75)
Episode 74 (S01E74)
Episode 73 (S01E73)
další epizody (23)
2016 Chérif (TV seriál)
A la folie (S03E04)
Famille d'accueil (TV seriál)
Sous emprise (S14E02)
L'Enfant de la rue (S14E01)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le Mystère du vin jaune (S03E04)
Paradise kemp (TV seriál)
Le Séminaire (S06E06)
2012 Kurýr (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E12)
Závod se smrtí (S01E11)
Rošáda (S01E10)
další epizody (12)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Lola, qui es-tu Lola? (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Škola života (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Osudová krása (S10E04)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
1999 Island détectives (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace