foto

Romana Kvapiková-Julinová

  • nar. 20.4.1966 (52 let)
    Písek, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 TvMiniUni a zloděj otázek
2008 Král Lear (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
1987 Přízrak (TV film)
1986 Smrt krásných srnců
1984 Hele, on letí!
Kariéra
1983 Šípková Růženka (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Těžko na cvičišti (S02E69)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Baron Kafr (E02)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Nechala sestru zemřít (S01E15)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace