foto

Estelle Winwood

  • nar. 24.1.1882
    Lee, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.6.1984 (102 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Vražda na večeři
1972 Decisions! Decisions! (TV film)
1970 Jenny
1967 Camelot
Games
Producenti
1964 Alive and Kicking
Dead Ringer
1962 Magický meč
Podezřelá bytná
The Cabinet of Caligari
1961 Mustangové
1960 Sergeant Rutledge
1958 This Happy Feeling
1956 23 Paces to Baker Street
1955 The Glass Slipper
1953 Main Street to Broadway
1937 Quality Street
1933 The House of Trent
1931 Night Angel

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Batman (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Long Live Walter Jameson (S01E24)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace