foto

Julian Farino

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Marvellous (TV film)
2012 40 (TV film)
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2003 Byron (TV film)
2002 Flesh and Blood (TV film)
1999 Last Yellow, The

TV seriály

2017 Hráči (TV seriál)
Seeds of Expansion (S03E01)
2016 Hráči (TV seriál)
Zápas (S02E10)
Milión dolarů v tašce (S02E09)
Vosí hnízdo (S02E04)
další epizody (6)
2015 Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Tváří v tvář (S01E09)
Budou padat hlavy (S01E04)
další epizody (5)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Bet (S01E13)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2007 Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Oslava pro Betty (S01E09)
2005 Kancl (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Krádež ze Saturnova chrámu (S01E04)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 14 up 2000 (TV seriál)
2000 7Up 2000 (TV film)
1996 Savage Skies (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace