Reklama

Reklama

Ana Torrent

Ana Torrent

nar. 12.07.1966 (57 let)
Madrid, Madrid, Španělsko

Zajímavosti (7)

Králova přízeň (2008)

  • Vo filme kráľ Henry (Eric Bana) spomína, že pozná, čo je to byť druhým v poradí medzi súrodencami, no nie je to dovysvetlené. Jeho prvá manželka, Katarína Aragónska (Ana Torrent), bola pôvodne zasnúbená s jeho starším bratom Arthurom, vydala sa za neho v roku 1501, no o pár mesiacov Arthur zomrel a Katarína sa vydala za Henryho. To sa stalo potom aj sporným ohľadom budúceho anulovania manželstva, keďže Henry chcel využiť starozákonný text, podľa ktorého by bola Katarína sobášom s jeho bratom jeho sestrou a tak by bolo manželstvo nezákonné. (Arsenal83)

Králova přízeň (2008)

  • Film zobrazuje Katarínu Aragónsku (Ana Torrent) s tmavými vlasmi a olivovou pokožkou. V skutočnosti mala Katarína gaštanové červené vlasy a svetlú pleť. (Arsenal83)

Duch úlu (1973)

  • Každá ze čtyř hlavních postav má stejné křestní jméno jako herec, který ji hraje. Je to proto, že Ana (Ana Torrent), které bylo v době natáčení sedm let, byla zmatená z pojmenování na obrazovce i mimo ni. Víctor Erice jednoduše změnil scénář tak, aby pro postavy převzal jména herců. (classic)

Duch úlu (1973)

  • V předchozí verzi příběhu, původně zasazené do období 70. let 20. století, je otec dospělé Any (Ana Torrent) smrtelně nemocný a ona se vrací do své vesnice, aby se s ním znovu setkala. V domnění, že tato verze „uklidí drama a zdůrazní telenovelu před dětskou magií“, Víctor Erice příběh změnil. (classic)

Duch úlu (1973)

  • Ana (Ana Torrent) představuje nevinnou mladou generaci Španělska kolem roku 1940, zatímco lživé rady její sestry Isabely (Isabel Tellería) symbolizují národovce (vojáky nacionalistické frakce vedené Francem a jejich stoupence), obviňované z posedlosti penězi a mocí. (classic)

Herečka

Host

Reklama

Reklama