foto

Lionnel Astier

  • nar. 31.10.1953 (63 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'Embarras du choix
2016 Le fantôme de Canterville
2015 Les fusillés (TV film)
Mystère à l'Opéra (TV film)
2014 Asterix: Sídliště bohů
Prêt à tout
Un Village presque parfait
2013 Le bonheur sinon rien! (TV film)
Mortel été (TV film)
Paris à tout prix
Petit joueur, Le
11.6
2012 Hašišbába
2011 Gang Story
Gérald K. Gérald (TV film)
Vítejte na palubě
2010 Au bonheur des hommes (TV film)
Když strach přichází (TV film)
Le fils à Jo
Opération 118 318, sévices clients
10 minut od pláže (TV film)
2009 Obsession(s) (TV film)
Poslední na cestu
Pour ma fille (TV film)
2008 Romero a Julie (TV film)
Smrt na ostrově (TV film)
2007 Divine Émilie (TV film)
Hra pro čtyři
Svatba jako překvapení (TV film)
2001 Un soupçon fondé sur quelque chose de gras
1998 Femme du cosmonaute, La
1997 Empire du taureau, L' (TV film)
1995 Danse avec la vie (TV film)
Lettre ouverte à Lili (TV film)
Maigret a dražba při svíčce (TV film)
Terres gelées (TV film)
1993 Pris au piège (TV film)
1990 Invité clandestin, L' (TV film)
1989 Champagne Charlie (TV film)
Manon Rolandová (TV film)
Steffie ou la vie à mi-temps (TV film)
1986 Rudá zóna
1981 Ville noire, La (TV film)

TV seriály

2017 Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
2014 Alex Hugo (TV seriál)
Jusqu'au dernier (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
2011 L'Attaque (TV seriál)
Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
Hero Corp (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
Léa Parkerová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace