foto

James Ryen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2013 Evidence
Minotaur
2008 27 šatů
Noční autobus
2007 Plán hry

TV seriály

2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a přítelkyně od policie (S02E60)
2013 Mistresses (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Super doktoři (TV seriál)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Agentka v Praze (S02E24)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Velké dny (S06E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec sázek (S07E13)
2008 Heroes: Going Postal (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Psí známky (S05E13)
2006 Waterfront (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky