foto

James Ryen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2013 Evidence
Minotaur
2008 Noční autobus
27 šatů
2007 Plán hry

TV seriály

2013 Mistresses (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Velké dny (S06E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Heroes: Going Postal (TV seriál)
2006 Waterfront (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace