foto

Philip Maurice Hayes

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Life
2014 Doupě vlků
2013 Mary, Queen of Scots
2012 Deník malého poseroutky 3
2009 Rodina v ohrožení
2008 Geheimnis von Murk, Das
2006 Zvědavý George - vyp.
2004 Hokejový zázrak
2000 Prostředníci
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film) - vyp.
1998 Mummies Alive! The Legend Begins - vyp.
1997 Nether World
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
1995 Bělásek
Decoy
Malicious
Pád letu 174 (TV film)
Ski Hard
1994 Killer
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Kdopak to mluví 3
Sherlock Holmes Returns (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Nesmiřitelní
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Zmrtvýchvstalý

TV seriály

2017 Buddy Thunderstruck (TV seriál) - vyp.
2015 Aquarius (TV seriál)
Niko and the Sword of Light (TV seriál) - vyp.
2014 Mixels (TV seriál) - vyp.
Some Assembly Required (TV seriál)
2011 Poslední chlap (TV seriál) - vyp.
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál) - vyp.
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 T-Rex Express (TV seriál) - vyp.
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Fever (E04)
2004 Being Ian (TV seriál)
Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál) - vyp.
Zoids Fuzors (TV seriál) - vyp.
2001 Ultimate Book of Spells (TV seriál) - vyp.
Šikula a šikulkové (TV seriál) - vyp.
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál) - vyp.
Big Sound (TV seriál)
Kong (TV seriál) - vyp.
Liga špačků (TV seriál) - vyp.
1999 Batman budoucnosti (TV seriál) - vyp.
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál) - vyp.
Závody Nascar (TV seriál) - vyp.
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Fat Dog Mendoza (TV seriál) - vyp.
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál) - vyp.
Extreme Dinosaurs (TV seriál) - vyp.
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál) - vyp.
The Legend of Calamity Jane (TV seriál) - vyp.
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál) - vyp.
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál) - vyp.
Superman: The Animated Series (TV seriál) - vyp.
The Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor (TV seriál) - vyp.
1995 Littlest Pet Shop, The (TV seriál) - vyp.
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál) - vyp.
Podivné náhody (TV seriál)
Tajemství Sylvestera a Tweetyho (TV seriál) - vyp.
The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál) - vyp.
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál) - vyp.
Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Mega Man (TV seriál)
Reboot (TV seriál) - vyp.
Sokolí oko (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Cobra (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál) - vyp.
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál) - vyp.
Highlander (TV seriál)
The Sea Witch (S01E09)
Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál) - vyp.
1989 Camp Candy (TV seriál) - vyp.
Neon Rider (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
A.W.O.L. (S03E13)
1986 Bread (TV seriál)

Dokumentární

2005 Angry Monk: Reflections on Tibet - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky