foto

James Thomas

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Girlhouse
2013 I Think I Do
Kouzelný Valentýn (TV film)
2012 Manželka přes internet (TV film)
2011 Salem Falls (TV film)
2010 Svatba bez ženicha (TV film)
2009 Endless Bummer
2008 Ukradené jméno (TV film)
Za zdí
2007 Recipe, The
2006 Drama Queen
Hrátky s nebezpečím (TV film)
2005 Slepá nespravedlnost (TV film)
Stav nouze (TV film)
2004 Ice Men
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
2002 Fairytales and Pornography
Fiona (TV film)
Minor Adjustments
2001 Vražda mezi přáteli (TV film)
1998 Final, The

TV seriály

2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Defense (S02E04)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2008 Swingtown (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Surprise Kill (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace