foto

Simon Day

  • nar. 7.6.1962 (56 let)
    Blackheath, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ethel a Ernest
2015 Professor Branestawm Returns (TV film)
2010 Huge
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
2007 Learners (TV film)
Maraton lásky
2006 Mr. Loveday's Little Outing (TV film)
2005 Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Fešák Churchill
Perly královny ze Sáby
2003 Fast Show Farewell Tour, The (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Rozpolcená srdce
2001 "Jumpers for Goalposts"
1998 Diary
Ted & Ralph (TV film)
Zamilovaný Shakespeare
1995 Great Kandinsky, The (TV film)
1992 Sid the Sexist
Weekenders, The (TV film)

TV seriály

2015 Drunk History (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Hidden Secrets (S04E02)
2013 Common Ground (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2010 Skins (TV seriál)
Freddie (S04E05)
2009 Skins (TV seriál)
Freddie (S03E05)
2005 Love Soup (TV seriál)
Sensitive Skin (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
Shane (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1998 In Exile (TV seriál)
Rex the Runt (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Vic Reeves Big Night Out (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Brian Pern: A Tribute (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)
2000 I Love 1970's (TV seriál)

TV pořady

2001 We Know Where You Live (TV pořad)
1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)

Dokumentární

2017 Brian Pern: A Tribute (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace