foto

Jenny Cooper

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cross 3
2016 Shovel Buddies
2013 I Think I Do
2008 Baby Blues
2006 V zajetí posedlosti (TV film)
2004 Godsend
2003 Jednička (TV film)
Test
2001 Ztracené ideály (TV film)
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1988 Zvířecí zuřivost

TV seriály

2019 Virgin River (TV seriál)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Post Mortem (S07E04)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
Open Heart (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Jak zbořit zeď (S12E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá u potoka (S10E17)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Trail (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Day 5: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S05E19)
Day 5: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S05E16)
další epizody (4)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Ties That Bind (S01E08)
2002 Black Hole High (TV seriál)
Bliss (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Foreign Objects (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Sestup (S05E14)
1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1993 Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 I Think I Do

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky