foto

Kierston Wareing

  • nar. 7.1.1976 (42 let)
    Leigh-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Leigh-on-Sea v Essexu a má zkušenosti z angažmá v Lee Strassberg Theatre v New Yorku (1997 – 2000). Její první filmovou rolí je hlavní postava Angie v Loachově snímku It´s a Free World (Je to svobodný svět) z roku 2007. Dále se objevila v britském filmu tematizujícím fotbalové násilí Rise of the Footsoldier (Vzestup fotbalového vojáka) a v česko-italské koprodukci Případ nevěrné Kláry. Má zkušenosti z několika televizních seriálů.

Zdroj: AČFK

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3 - a.z.
2016 100 Streets
Cardboard Gangsters
Do Not Disturb (TV film)
I nostri passi
2013 Dvojník
Fall of the Essex Boys, The
Let Me Survive
2012 28 tisíc
Kšeft na jeden den
Sex nebo život!
2011 Four
The Holding
2010 Basement
Bonded by Blood
2009 Fish Tank
Případ nevěrné Kláry
2007 Rise of the Footsoldier
Svobodný svět

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
John, Chapter 11 (E06)
C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
2014 Glue (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Scott and Bailey (TV seriál)
Execution (S01E04)
Top Boy (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2010 Five Daughters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
2009 Runaway (TV seriál)
Úlovek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace