foto

Jitka Rudolfová

  • nar. 1979
    Jablonec nad Nisou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

  • 2013 -Rozkoš (Nejlepší režie)
  • 2013 -Rozkoš (Nejlepší scénář)

Ceny české filmové kritiky

  • 2013 -Rozkoš (Nejlepší režie)
  • 2013 -Rozkoš (Nejlepší scénář)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Rozkoš
2009 Zoufalci
2008 Nejlepší playbacková zpěvačka na světě
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)
2005 Svatyně (studentský film)

TV seriály

2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
O pár měsíců později (E10)
Pinďouři z automatu (E09)
Bankrot (E08)
další epizody (10)
Taxikář (TV seriál)
Revival pitomců (E07)
Férová rajda (E06)
Holka (E05)
další epizody (7)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)

Dokumentární

2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
2009 Hledání tajemství zeleného mýdla (studentský film)
2005 Lucie už je v posteli

TV pořady

2003 Rodinné křižovatky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Rozkoš
2009 Zoufalci
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)
2005 Svatyně (studentský film)

Dokumentární

2005 Lucie už je v posteli

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Marta a Berta 26 (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2005 Lucie už je v posteli

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace