foto

Judith Roberts

  • nar. 30.11.1934 (85 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nowhere to Nun
2017 Nikdys nebyl
2012 Fred Won't Move Out
2008 Zalknutí
2007 Holka na hlídání
Rozsudek smrti
Zlověstné ticho
2000 Spěchej dál
1998 Three Below Zero
1994 Mother's Boys
1992 Mac
1984 Silent Night, Deadly Night
1980 Vzpomínky na hvězdný prach
1977 Mazací hlava
1976 Nashville Girl
Student Body, The
1975 The Swinging Barmaids
1971 Minnie a Moskowitz

TV seriály

2019 Nosferatu (TV seriál)
The Dark Tunnels (S01E06)
The Gas Mask Man (S01E03)
Přátelé z výšky (TV seriál)
Old Habits (S02E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Matriarch (S02E06)
Girls (TV seriál)
What Will We Do This Time About Adam? (S06E08)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Ty hajzle (S04E06)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
Propustka (S02E09)
Květináče (S02E08)
další epizody (8)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinný hotel (S02E12)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wages of Love (S02E02)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Late Great Planet Earth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky