foto

Amr Waked

  • nar. 12.4.1973 (47 let)
    Káhira, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wonder Woman 1984
2017 El-Qird Beyitkallem
Geostorm: Globální nebezpečí
Writing on Snow
2014 Colt 45
Lucy
2012 Bouřlivá zima
Kde hnízdí smrt (TV film)
2011 Lov lososů v Jemenu
2010 Il padre e lo straniero
2009 Al Mosafer
Ibrahim Labyad
2008 Genenet al asmak
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2005 Syriana
2004 Men nazret ain

TV seriály

2020 Ramy (TV seriál)
They (S02E06)
Bay'ah (S02E01)
2019 Ramy (TV seriál)
Dude, Where’s My Country? (S01E09)
Saving Mikaela (S01E08)
Ne Me Quitte Pas (S01E07)
další epizody (8)
2017 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Oko za oko (S01E09)
Klíč (S01E08)
další epizody (10)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Uvěznění (S01E09)
Bod zlomu (S01E08)
Učencovo pero (S01E07)
další epizody (9)
2013 Odysseus (TV seriál)
Faut-il tuer Télémaque ? (E04)
Ulysse est vivant (E03)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (7)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Bouřlivá zima

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky