foto

Marco Pontecorvo

  • nar. 8.11.1966 (52 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Il coraggio di vincere (TV film)
2015 Tempo instabile con probabili schiarite
2014 L'oro di Scampia (TV film)
2012 Le mille e una notte: Aladino e Sherazade (TV film)
2008 Pa-ra-da
2003 Ore 2: Calma piatta

TV seriály

2018 Nero a metà (TV seriál)
2012 Mai per amore (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace