foto

Nancy Anne Sakovich

  • nar. 8.10.1961 (57 let)
    Belleville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Bláznivá cesta (TV film)
Chamtiví lháři (TV film)
1999 Jesse Ventura Story, The (TV film)
1996 Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
1993 Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)

TV seriály

2002 Večerník (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
You Can Leda Girl to Pussy (S02E17)
Rage Against This Machine (S02E15)
další epizody (7)
2001 Doc (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Inkognito (S03E09)
Pohřešovaná (S02E12)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Poslední Mochica (S02E03)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Force Majeure (S04E21)
Elevator (S04E20)
další epizody (12)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
Inertia (S04E09)
Temple of Light (S04E08)
další epizody (22)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Návrat (S03E08)
další epizody (22)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Muž války (S02E09)
Šedivý človíček (S02E08)
další epizody (22)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Host na jednu noc/Hostina věčnosti (S01E08)
další epizody (9)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Death's a Beach (S01E03)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace