foto

Christian Kane

  • nar. 27.6.1974 (44 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Christian Kane se narodil 27. června 1974 v Dallasu v Texasu. Studoval historii umění na univerzitě v Oklahomě. Ale chtěl zkusit herectví, tak vzal auto a životní úspory, které představovaly několik stovek dolarů, a vydal se směr Hollywood, do Los Angeles. Jednou z jeho nejznámějších rolí je právník Lindsey McDonald v seriálu ANGEL (spin-off BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ). Získal roli ve westernu CROSS FIRE po boku Toma Sellecka. V současné době boduje jako Eliot Spencer v seriálu LEVERAGE. Zajímavostí je, že nikdy nebral žádné lekce herectví.

Za svou roli Paula ve filmu MALÁ VADA NA KRÁSE získal cenu 'Special Jury Award'. Za roli Petera Prentisse ve filmu LÍBÁNKY byl nominován na cenu Teen Choice Award v kategorii nejlepší filmový zloduch.

je zpěvákem skupiny ‘Kane’, kterou dal dohromady spolu se Stevem Carlsonem a dalšími kamarády. Jeho nejlepším kamarádem je David Boreanaz. Kamarádi jsou od doby, kdy David hrál Angela v BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ. Také mají společné to, že jsou jediní, kteří se obejvili jak v úplně první epizodě ANGELA, tak v poslední. Jeho dobrým přítelem je i Jensen Ackles, který se proslavil svou rolí v seriálu LOVCI DUCHŮ.

Cheyenee

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miles to Go
2017 Christmas in the Heartland
The Terror of Hallow's Eve
Tinker
2016 Heaven Sent
2014 50 k 1
All Stars
2011 Gangster Caine
2008 Hide
2007 Four Sheets to the Wind
2005 Keep Your Distance
Malá vada na kráse
2004 Plight of Clownana, The
Světla páteční noci
Taxi
2003 Chamtiví lháři (TV film)
Líbánky
Vysloužilí lvi
2002 Život nebo něco takového
2001 Letní vzplanutí
Podtrh (TV film)
2000 Klub zlomených srdcí
Love Song (TV film)
1999 Ed TV

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
S.O.S. (S02E05)
2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Steal of Fortune (S04E02)
And the Dark Secret (S04E01)
And the Wrath of Chaos (S03E10)
další epizody (6)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)
And the Tears of a Clown (S03E05)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
další epizody (6)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A okamžik spásy (S02E08)
další epizody (15)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A jablko sváru (S01E05)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
A rohy rozporu (S01E03)
další epizody (5)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (18)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (15)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)
2005 Na Západ (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podivuhodný život Boba (S01E20)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
The Tao of Dawson (S04E11)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Rescue 77 (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Carrie Underwood - So Small (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Tinker

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace